Keravan Kraffiti -sivusto on muuttanut! Löydät sisällöt 15.1.2024 alkaen osoitteesta sinkka.finna.fi/keravankraffiti Vanha osoite ja siihen sidotut käyttäjätunnukset lakkaavat toimimasta 1.3.2024. Uusi osoite on käytössä 15.1.2024 alkaen. Halutessasi siirtää käyttäjätunnuksesi tallennetut haut ja suosikkilistat ja siirtää ne uudelle tilille, toimi seuraavasti: 1. Kirjaudu vanhalle käyttäjätilillesi ja mene kohtaan Omat tiedot. 2. Valitse kohta Lataa suosikit ja haut tiedostona. 3. Kirjaudu uudelle käyttäjätilillesi ja valitse Omat tiedot -osiosta kohta Tuo suosikit ja haut tiedostosta.

Haku

tuolejajatiloja.finna.fi-sivuston saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee tuolejajatiloja.finna.fi-sivustoa ja on laadittu 03.6.2022. Tämän digipalvelun saavutettavuuden on arvioinut Kohina Creative Oy (03.06.2022).

Käyttöliittymän saavutettavuudesta vastaa Design Museo. Finna.fi-hakupalvelun sisältämien aineistojen saavutettavuudesta vastaavat aineistoja Finnassa tarjoavat organisaatiot.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Sivusto täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Verkkolomakkeella

Anna saavutettavuuspalautetta tällä verkkolomakkeella. Valitse palautteen aiheeksi saavutettavuus.

Sähköpostilla

info(at)designmuseum.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000